Oda üyelerimizden alınan salgın sürecindeki ekonomik mağduriyetlerden olan geri dönüşler;
Ak Parti Yozgat Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanı Bekir BOZDAĞ, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf BAŞER, MHP Yozgat Milletvekili İ. Ethem SEDEF, CHP Yozgat Milletvekili Ali KEVEN İle 14/04/2020 tarih ve saat 13:45 ile 16:15 arasındaki birebir yapılan görüşmeler ile İlimiz Milletvekillerine iletildi.
Sorun ve çözüm önerileriyle yapılan görüşmelerde Yozgat TSO Yönetim Kurulu Başkanı ÇELİK özellikle: Sayın Cumhurbaşkanımızın 13/04/2020 tarihinde yapmış olduğu açıklamadaki gibi, finans kuruluşlarının gerekli desteği tüm oda üyeleri, esnaf, tüccar ve sanayicilerimize uygulamasını, yaşanan ekonomik problemlerin daha çabuk aşılması için herkesin daha duyarlı, sorumluluk alarak iş ve işlemlerin yerine getirilmesi gerektiği, Yozgat Milletvekilleri ile yapılan görüşmenin ana gündemini oluşturdu.
Yozgat olarak salgınla mücadelede ekonomik olarak yaşanan ve yaşanacak olası problemlerin bir an önce giderilmesi için çözüm odaklı yaklaşımın önemli olduğu, birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıların azaltılacağı konular detayları ile görüşüldükten sonra, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK, Yozgat Milletvekillerimiz Bekir BOZDAĞ, Yusuf BAŞER, İ. Ethem SEDEF ve Ali KEVEN’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle

Okunamayan kodu yenilemek için resmin üstüne tıklayınız

ADRES BİLGİLERİ

Mini Galeri