Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK Kobi Fuarcılık tarafından bu yıl 10 uncusu düzenlenen Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan ÇELİK burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yozgat’ın gururu Kobi Fuarcılık tarafından 10 yıldır düzenlenen Aydın Tarım Fuarı bize gurur veriyor.

Ege Bölgesinin tarım ve hayvancılığına yön veren böyle büyük bir organizasyonun Yozgat’lı bir iş insanı tarafından düzenlenmesi bize gurur vermektedir.

Kobi Fuarcılık Firmamıza hem Yozgat’ta hem de Aydın’daki fuar organizasyonlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Yozgat’taki üreticilerimizin buraya gelerek ürünlerini pazarlamaları, satışa sunmaları Yozgat’ımız için ayrı bir onur kaynağıdır.

Yozgat’ta üretim yapan : İkiler, Ses, Kahraman Çelik Makas, Atikel Eldiven Firmaları katılım sağlayarak burada ürünlerin satış ve pazarlamalarını yapmaktadırlar.

Yozgat TSO olarak bugün bizlerde bu firmalarımıza destek olmak için buradayız.Üreten ve ürettiğini dışarıya pazarlayan bir Yozgat için tam hızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yozgat’ta üretim yapan tüm firmalarımızın her zaman yanında olacağız.’

Yorum Ekle

Okunamayan kodu yenilemek için resmin üstüne tıklayınız

ADRES BİLGİLERİ